سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

وزیر کشور: انتخابات اسفند زمانی برای قدرت‌نمایی مردم مقابل دشمن است

وزیر کشور: انتخابات اسفند زمانی برای قدرت‌نمایی مردم مقابل دشمن است احمد وحیدی وزیر کشور تاکید کرد که انتخابات ۱۱ اسفند، زمانی برای قدرت‌نمایی مردم است تا کشور را در مقابل توطئه‌های دشمنان بیمه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، زمان زیادی ۱۱ اسفندماه و برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در این روز باقی نمانده است، روزی سرنوشت‌ساز که چشم دوست و دشمن به این روز خیره شده است.


احمد وحیدی وزیر کشور درباره این روز مهم در صفحه شخصی خود در فضای مجازی تاکید می‌کند که همه توجه دنیا به ‎انتخابات در ایران است؛ دوست و دشمن به یازدهم اسفند چشم دوخته‌اند و مردم با مشارکت بالا در انتخابات، دشمن را ناامید خواهند کرد.


وزیر کشور همچنین یادآور می‌شود که انتخابات ۱۱ اسفند، زمانی برای قدرت‌نمایی مردم است تا کشور را در مقابل توطئه‌های دشمنان بیمه کنند. معتقدم تامین امنیت روانی جامعه و ایجاد فضای رقابت سالم برای داوطلبان، افزایش مشارکت مردم در ‎انتخابات را به دنبال دارد.


وحیدی ادامه می‌دهد دشمن با شایعه‌سازی قصد بر هم زدن امنیت روانی در جامعه را دارد اما مردم فریب این توطئه‌ها را نمی‌خورند و ان شا الله پای صندوق‌های رای حاضر می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار